Digitale Anjeractie

Van 28 mei tot en met 5 juni collecteren we weer voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. Deze jaarlijkse Anjeractie vindt digitaal plaats. Dorpsgenoten en andere bekenden van Woudklank worden onder andere via WhatsAppberichten persoonlijk uitgenodigd om een bijdrage over te maken.

Net als vorig jaar toen de Anjeractie voor de 75e keer werd georganiseerd, mogen collecterende verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst zelf houden. Wij zullen deze besteden aan de aanschaf van nieuwe instrumenten en bladmuziek.

Collecte via WhatsApp of QR-code

Vanwege de beperkingen door de coronamaatregelen wordt er gecollecteerd via een WhatsApp-bericht. Inwoners van Zuidwolde en omgeving kunnen van Woudklankleden of andere bekenden een bericht met een verzoek om een bijdrage verwachten. De mobiele Anjeractie is eenvoudig én veilig. Voor meer informatie en donatie, kijk op www.anjeractie.nl.

Gelijk een bijdrage overmaken kan ook door deze QR-code te scannen kom je in de Ideal-betaalomgeving:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En heb je deze digitale mogelijkheden niet, een gewone overboeking op het bankrekeningnummer van Woudklank kan ook: NL 58 INGB 0004 8870 97.

Bij voorbaat hartelijk dank!