Woudklank eert jubilarissen

Zuidwolde – Muziekvereniging Woudklank heeft vorige week tijdens de jubileumfeestavond enkele jubilarissen gehuldigd. De jubilarissen waren Jan Herstel en Nico Tetteroo, beiden 12,5 jaar lid. Jan Herstel is al sinds het begin van zijn lidmaatschap lid van het bestuur en sinds enkele jaren voorzitter van de vereniging. Nico Tetteroo zit ook al enkele jaren in het bestuur en is sinds een jaar penningmeester. In november 2011 bestaat de muziekverenging 40 jaar en dit wordt gevierd met speciale activiteiten, waaronder een speciale feestavond op 24 september jl. waar de leden zich prima amuseerden.

In april organiseerde de vereniging al het Jeugdfestival De Wolden en in mei was er een mega-concert in samenwerking met muziekverenigingen uit Ter Apel en De Lutte. Momenteel is de vereniging druk met de voorbereidingen van een groots jubileumconcert op 12 november in de Sporthal te Zuidwolde. Het A-, B- en C-orkest en de slagwerkgroep treden op en men is verzekerd van de medewerking van Jan Veenstra, een verhalenverteller bij uitstek. Voor de pauze zullen enkele speciale optreden plaatsvinden met onder andere een solo optreden van Henk Veneman, de dirigent van het orkest. Na de pauze belooft het een spetterend optreden te worden waarbij Jan Veenstra de geschiedenis van Woudklank verwoord met muzikale intermezzo’s