A-orkest woudklank druk met voorbereidingen Concours

Het A-orkest van muziekvereniging Woudklank is al weer een aantal weken aan het repeteren. Nu al is het te merken dat er weer wat belangrijks staat te gebeuren. De kopersectie heeft a.s. donderdag 10 en 17 september al een extra sectierepetitie, en ook voor het hout staan er al 2 sectierepetities gepland. In het weekend van 25 en 26 september is er een compleet studieweekend georganiseerd in het AMDG gebouw te Beilen. Dit allemaal vanwege het concours waar Woudklank aan deel zal nemen. Er worden maar liefst 3 stukken en een inspeelwerk ingestudeerd. De stukken die worden beoordeeld zijn: Bulgarian Dances, Highlights from Chess en Slaughter on the 10th Avenue. Om helemaal goed voorbereid te zijn voor het concours is er een try-out gepland op 23 oktober, op een festival te Hoogeveen. Op 13 november is dan het moment van de waarheid: het concours in de Tamboer te Hoogeveen.