Nieuwe plek voor Woudklank

Zaterdag 29 september verhuisde muziekvereniging Woudklank van het Wheemhuus naar de brede school Het Groene Hart in Zuidwolde. De vereniging heeft het Wheemhuus ruim 33 jaar als verenigingsgebouw gebruikt, dat echter door de groei van de vereniging te klein werd. Tijdens repetities was het lokaal regelmatig bomvol. De muziekvereniging is daarom erg blij met haar nieuwe plek in de brede school Het Groene Hart, Schoolbrink 1 te Zuidwolde. Vanaf 1 oktober vinden hier de repetities plaats. Woudklank maakt in de brede school gebruik van het speellokaal, dat voor multifunctioneel gebruik is ontworpen. Tijdens de bouw van de brede school is extra gelet op de akoestiek van het speellokaal. Beweegbare geluiddempende panelen zijn daarom aan de wand en plafond bevestigd. Woudklank is benieuwd naar het effect hiervan. Naast het gebruik van het speellokaal heeft de verenging de beschikking over een eigen bergruimte en een eigen koffie-uitschenkpunt. De officiële opening van de brede school Het Groene Hart vindt plaats op woensdag 31 oktober 2012 om 14:00 uur. Daarna is er gelegenheid om de school en de nieuwe plek van Woudklank zowel ’s middags als ’s avonds te bezichtigen.

 

Meer Foto's van de verhuizing vindt u HIER