Studiedag A-orkest Woudklank

  Afgelopen zaterdag heeft het A-orkest van Woudklank een uiterst succesvolle studiedag gehouden als voorbereiding op haar Klassiek concert van zaterdag 19 januari a.s.. Om 9.30 uur werden de leden verwelkomt met koffie en zelfgemaakte koek om zo met een voldaan gevoel hun studiedag te kunnen beginnen. Om 10.00 uur heette dirigent Henk Veneman de aanwezige leden van harte welkom en wenst hen succes met deze studiedag.De afgelopen maanden zijn de leden van het A-orkest zeer druk geweest met het instuderen van deze klassieke werken. En deze studiedag was dan ook vooral bedoelt om, waar nodig, verbeteringen door te voeren en het samenspel nog beter te krijgen. Voor de middagpauze werden de eerste 5 stukken gerepeteerd en doorgespeeld en bleek dat de grote lijnen al zeer goed zichtbaar waren. Tijdens de middagpauze werden de leden o.a. getrakteerd op broodjes kroket en diverse zelfgemaakte soepen. Een goede lunch die met veel plezier werd genuttigd en tevens een juiste voorbereiding bleek te zijn op het tweede gedeelte van deze studiedag. Tijdens het middag gedeelte werden er nog 3 werken intensief gerepeteerd en gespeeld. Om 15.45 vond dirigent Henk Veneman het voldoende en sloot hij tevreden deze studiedag af. Het bleek een zeer waardevolle dag te zijn geweest waar enkele stukken nog verder zijn opgewaardeerd. Volgende week zaterdag 19 januari zal het A-orkest hetgeen zij deze dag (en de maanden hiervoor) hebben ingestudeerd ten gehore brengen in de Ontmoetingskerk te Zuidwolde. Aanvang van het concert 20.00 uur (19.30 kerk open), entree bedraagt € 7,- (incl. consumptie)