Woudklank speelt Christmas Carols tijdens kerstnacht

Een traditie die elk jaar weer met plezier wordt gedaan, is het spelen tijdens de kerstnacht. Ook dit jaar trok er weer een groep van zo’n 20 leden van Woudklank Zuidwolde in om op diverse straathoeken kerstliedjes te spelen. Het was overigens de eerste keer dat de leden vanuit hun nieuwe onderkomen, de Brede school “Het Groene Hart”, vertrokken en dat was natuurlijk best wel even wennen. Gelukkig waren de weergoden de leden van woudklank deze avond goed gezind en konden zij daarom rekenen op diverse leuke/spontane reacties en applaus van het Zuidwoldiger publiek. Rond 23.30 uur werden de leden ontvangen bij de familie Tetteroo waar zij getrakteerd werden op heerlijke Glühwein en warme chocolademelk. Na deze innerlijke versterking trokken de leden nog eenmaal het dorp in om zo rond 00.45 uur weer terug te keren naar de Brede school waar zij konden gaan genieten van een heerlijke broodmaaltijd en konden terugkijken op een geslaagde kerstavond.