Woudklank bedankt echtpaar Kroezen

Na afloop van de allerlaatste repetitie in het Wheemhuus van muziekvereniging Woudklank zijn Henk en Alie Kroezen in het zonnetje gezet. De familie Kroezen is ruim 28 jaar verantwoordelijk geweest voor het schoonhouden van het Wheemhuus. .Vanwege de aanstaande verhuizing van onze vereniging naar het “Groene Hart” komt aan dit werk een eind. De leden van Woudklank hebben hen tijdens een feestelijke afsluiting bedankt voor vele jaren trouwe dienst. Woudklank sluit hiermee ook een periode van ruim 33 jaar in het Wheemhuus af. De komende dagen verhuizen alle instrumenten naar de nieuwe brede school en starten daar de repetities. De leden van Woudklank verheugen zich op de mooie ruime repetitieruimte omdat de vereniging de laatste jaren behoorlijk uit haar jasje was gegroeid