Oliebollenactie

Oliebollen

Het einde van het jaar is weer in het zicht en muziekvereniging Woudklank maakt zich weer klaar voor de jaarlijkse oliebollenactie. Maandag 30 december staan de leden van de vereniging vanaf 7 uur in de bakkerij om oliebollen te gaan maken. Deze terugkerende gezellige activiteit kan niet meer ontbreken bij muziekvereniging Woudklank en hier wordt door de leden erg naar uitgekeken. Steun de vereniging en koop onze lekkere oliebollen! Maandag 30 december worden de oliebollen verkocht bij PLUS van Tongeren van 9 uur tot 18 uur en dinsdag 31 december staan we hier van 9 uur tot 16 uur. Maandag worden de oliebollen ook verkocht in de Zantingehof/Kerkestaete en dinsdag gaan de leden bij bewoners langs de deur in het Tonckenshuis. We hopen jullie volgende week te zien bij onze kraam!