Concert muziekvereniging Woudklank

Zaterdag 5 april geeft muziekvereniging Woudklank een concert in de Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 149 te Zuidwolde. Op dit moment zijn de orkesten van de vereniging druk met de voorbereidingen voor het naderende concert. Deze avond zullen alle leden van muziekvereniging van zich laten horen. Het A-orkest staat o.l.v. Henk Veneman, het B-, C- orkest o.l.v. Gerrit Jan de Groot en de slagwerkgroep o.l.v. Giovanni Timmermans. Het thema van deze avond is: “Er was eens…..” .

De zaal is open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 7 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Donateurs van de vereniging zullen binnenkort een persoonlijke uitnodiging krijgen, waarmee ze met een gereduceerd tarief van de avond kunnen gaan genieten.

Deze avond bestaat uit een gevarieerd programma, wat interessant zal zijn voor jong en oud! We kijken uit naar uw komst!