Muzikale samenwerking: Woudklank en Just Fun geven uniek Top 2000 concert

 

Muziekvereniging Woudklank en Popkoor Just Fun uit Zuidwolde geven op zaterdag 25 oktober vanaf 20:00 uur een spetterend concert in de sporthal in Zuidwolde. Onder de naam Top 2000 concert worden veel bekende nummers ten gehore gebracht. Zowel door de afzonderlijke verenigingen als gezamenlijk.

Voorzitter Henny van Goor van Just Fun: “Een muziekvereniging en een popkoor lijken heel verschillende organisaties, maar we maken allebei graag muziek. De één met instrumenten, de ander met zijn stem. Het is mooi om weer met elkaar samen te werken. We hebben dit eerder gedaan in 2004 en 2009, dus het lijkt een traditie te worden.” Gerben Zijlstra, voorzitter van Woudklank, vult aan: “een samenwerking tussen twee verenigingen die best wel verschillend zijn is een hele uitdaging. Toch zijn we ervan overtuigd dat we een mooi programma neer kunnen zetten. We vullen elkaar prima aan en de samenwerking verloopt super.”

Het repertoire voor dit speciale concert is zeer divers. Just Fun met dirigent Peter Gonkel, zingt o.a. Bed of Roses (Bon Jovi), Hey Brother (Avicii) en A Night Like This (Caro Emerald). Woudklank met dirigent Henk Veneman zal verrassen met nummers als: Help from my friends (Joe Cocker), No Woman No Cry (Bob Marley) en een Michael Bublé medley. Gezamenlijk worden bijvoorbeeld The Rose (Bette Middler) en California Dreaming (The Mama’s and the Papa’s) gespeeld. Er is ook ruimte voor Nederlandstalige hits, waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt op mee te zingen.

Zijlstra: “beide verenigingen zetten hun beste beentje voor om er een prachtige avond van te maken. De voorbereidingen zijn in volle gang.” “Het repertoire bevat voor elk wat wils, en beide verenigingen werken er hard aan om er een mooi feestje van te maken”, besluit Van Goor.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Spijkerman, Kantoor Jansen, Compleet in Beeld en de leden van beide verenigingen.