Miniconcert leerlingen Woudklank

De leerling-orkesten van muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde verzorgen op vrijdagavond 28 november een miniconcert in de brede school Het Groene Hart. Het concert begint om 19:00 uur en duurt tot uiterlijk 20:30 uur. Belangstellenden zijn welkom in de oefenruimte van de muziekvereniging aan de Schoolbrink 1 te Zuidwolde.

De leden van het B- en C-orkest willen graag laten horen hoever zij gevorderd zijn en welk repertoire er sinds de zomervakantie ingestudeerd is. In de vorige jaren werd deze periode afgesloten met een concert tijdens de Rode Loper Avond. Dit jaar wordt deze activiteit van de ondernemersvereniging op donderdag 18 december georganiseerd, een avond dat veel leerlingen kerstvieringen van school hebben. Hierdoor is een optreden niet mogelijk.Als alternatief geven zij nu een miniconcert in hun oefenlocatie. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. De orkesten staan onder leiding van Gerrit Jan de Groot.