Solistendag Woudklank op zaterdag 14 maart

De leden van muziekvereniging Woudklank zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de solistendag. Deze jaarlijkse terugkerende activiteit is een activiteit waar altijd erg naar wordt uitgekeken en wordt gehouden op zaterdag 14 maart. Op deze dag worden muzikale stukken voorgedragen, die vervolgens beoordeeld worden op verschillende punten door een vakkundige jury. De jury bestaat dit jaar uit Joop Thijssen en Jody Overbeek. De dag is erg gevarieerd. Jonge muzikanten, die nog maar kort les hebben, laten horen welke kwaliteiten ze bezitten. Ook nemen gevorderde muzikanten deel aan deze dag. De muziekstukken worden solistisch voorgedragen, maar ook zullen er meerdere ensembles aan deze muzikale dag meedoen.

Deze dag begint om 9.30 uur en de prijsuitreiking vindt plaats rond 15.30 uur. Er worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. De solistendag wordt gehouden in de Brede School aan de Schoolbrink 1 in Zuidwolde. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.