Zeer geslaagde solistendag voor muziekvereniging Woudklank.

Zaterdag 14 maart stond voor muziekvereniging Woudklank in het teken van solistendag.  Deze vond plaats in de Brede School in het Groene Hart te Zuidwolde. Net begonnen muzikanten en ervaren muzikanten lieten, zowel solistisch als in ensembleverband, horen welke kwaliteiten zij bezitten. Dit keer was er een overvol programma met leden die met enige spanning, maar met veel enthousiasme, het beste van zich lieten horen. Dit jaar waren er ook veel gevarieerde ensembles aanwezig, die voor veel vermaak zorgden deze dag.

De dag ging van start om 9.30 uur. Een vakkundige jury bestaande uit Jody Overbeek en Joop Thijssen beoordeelden alle voordrachten op onder andere techniek, tempo, klank, zuiverheid, samenspel en ritmiek. De gehele dag was er veel publiek aanwezig, die genoot van diverse optredens. De prijsuitreiking vond plaatst om 16.15 uur.

De prijswinnaars zijn: mini’s: Ruben Kuik, Daniëlle den Boon, Cillia en Yoran Vroegindeweij, Franck van Arragon, Chris Leuvenink. Zij deden voor het eerst mee aan deze dag en kregen allemaal een prijs voor hun geweldige prestatie, die zij geleverd hebben; B-orkest: 1e prijs Emma ten Hoopen met 109,5 punten, 2e prijs Christel Streutker met 108,5 punten, 3e prijs Lotte Korver met 108 punten; A-orkest: 1e prijs Nico Tetteroo met 114,5 punten, 2e prijs Gerben Zijlstra met 108,5 punten, 3e prijs Sander van Arragon met 104,5 punten; Slagwerk: 1e prijs Dennis Logtenberg met 98 punten; Ensemble junioren: 1e prijs Marleen Zantingh en Justin Berends met 106,5 punten; 2e prijs Britt van Arragon en Lynn de Ruijter met 92,5 punten; Ensemble senioren: 1e prijs baritonensemble met 114, 5 punten, 2e prijs Klets met 114 punten, 3e prijs Henrieke en Marije Vos met 110 punten.

Er wordt teruggekeken op een gezellige dag. Op deze dag is weer gebleken dat muziekvereniging Woudklank veel talent heeft binnen de vereniging.

11 april heeft muziekvereniging Woudklank haar jaarlijks concert in de Ontmoetingskerk. Het zal een bijzonder concert worden, waarbij het thema: “ de lucht in” centraal staat. Gaat u/ gaan jullie deze avond mee met ons de lucht in? Binnenkort zal hier meerdere informatie over volgen.

Foto’s van de solistendag