Concert muziekvereniging Woudklank

Zaterdag 11 april geeft muziekvereniging Woudklank een concert in de Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 149 te Zuidwolde. Op dit moment zijn de orkesten van de vereniging druk met de voorbereidingen voor het naderende concert. Deze avond zullen alle leden van muziekvereniging van zich laten horen. Het A-orkest staat o.l.v. Henk Veneman, het B-, C- orkest o.l.v. Gerrit Jan de Groot en Marjon Brouwer en de slagwerkgroep o.l.v. Giovanni Timmermans. Het thema van deze avond is: “de lucht in” .

De zaal is open om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 7 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Donateurs van de vereniging zullen binnenkort een persoonlijke uitnodiging krijgen, waarmee ze met een gereduceerd tarief van de avond kunnen gaan genieten.

Gerrit Jan de Groot gaat deze avond zijn dirigentstok overdragen aan Marjon Brouwer. Hij is dirigent van het B- en C- orkest en vanaf 2007 actief bij muziekvereniging Woudklank. De orkesten zijn blij met de komst van Marjon Brouwer, maar zullen hun vertrouwde dirigent Gerrit Jan de Groot zeker gaan missen. Deze avond zal bij zijn vertrek stil worden gestaan.

Deze avond bestaat uit een gevarieerd programma, wat interessant zal zijn voor jong en oud! Bent u nieuwsgierig geworden naar het thema en durft u het aan om met ons de lucht in te gaan? Kom dan zeker luisteren! We kijken uit naar uw komst!