Donateursactie Woudklank

Donderdagavond 25 juni heeft muziekvereniging Woudklank haar jaarlijkse donateursactie. Deze avond zal de vereniging zich in Zuidwolde laten zien en horen. Deze actie is bedoeld om nieuwe donateurs te werven en om donateursgeld op te halen. Ook zal de vereniging zich muzikaal goed vertegenwoordigen.

Woudklank start deze avond in de wijk Wethouder Klunderstraat, Botterkamp en Braamskamp. Daarna wordt er via de Meppelerweg en Hoofdstraat verder gegaan naar de wijk met onder andere de straten Steenbergeresweg, Wilhelminalaan en Sparrenlaan.

Donateurs van Woudklank zijn mensen, maar ook bedrijven, die Muziekvereniging Woudklank een warm hart toedragen!  Iedereen kan namelijk donateur worden. U kunt Woudklank financieel steunen met een eenmalige of met een jaarlijkse (periodieke) gift. Donateur worden kan al vanaf €5,- per jaar.

Bent u 25 juni niet aanwezig, maar wilt u Woudklank wel graag steunen. U kunt zich ook via de site  aanmelden als donateur. Hier vindt u ook meer informatie over het donateurschap.

Word donateur en steun de vereniging!