Sfeervol winteravondconcert Woudklank in de Zantingehof

Op zaterdagavond 12 december 2015 heeft het Harmonieorkest van Woudklank een winteravondconcert gegeven in de binnentuin van de Zantingehof in Zuidwolde. Het concert stond onder leiding van dirigent Henk Veneman. Er was veel publiek aanwezig, de gehele binnentuin zat vol. De nummers die ten gehore werden gebracht waren allemaal gerelateerd aan de winter, wat goed ontvangen werd.

Om 19.30 uur werd gestart met het openingsnummer: “Ouverture to a winter festival”, waarna het aanwezige publiek welkom werd geheten. Daarna passeerden de mooie werken: “Feuerwerksmusik” (Ouverture), “Alpenländische Weihnacht” en “Armenian Dances” de revue. Hiermee werd een goed eerste deel van het concert neergezet. Na de pauze werden er nog werken gespeeld waar onder andere bekende kerstliederen in verwerkt zaten. De avond werd afgesloten met het stuk: “End of the Year special”.

Er wordt terug gekeken op een zeer geslaagd concert. Het was een prachtige muzikale avond met een winterse sfeer, waarin iedereen heeft genoten.

Klik hier voor foto’s

Na dit concert zit Woudklank niet stil. Kerstavond zullen de leden op verschillende locaties in Zuidwolde kerstliederen ten gehore brengen. Muziekvereniging Woudklank maakt zich ook weer klaar voor de jaarlijkse oliebollenactie. Woensdag 30 december staan de leden van de vereniging vanaf 7 uur in de bakkerij om oliebollen te gaan maken. Deze terugkerende gezellige activiteit kan niet meer ontbreken bij muziekvereniging Woudklank en hier wordt door de leden erg naar uitgekeken. Steun de vereniging en koop onze lekkere oliebollen! Woensdag 30 december worden de oliebollen verkocht bij PLUS van Tongeren van 9 uur tot 18 uur en donderdag 31 december staan we hier van 9 uur tot 16 uur. 30 december worden de oliebollen ook verkocht in de Zantingehof/Kerkestaete van 14.30 – 16.30 uur en 31 december gaan de leden bij bewoners langs de deur in het Tonckenshuys van 10.00 – 12.00 uur. We hopen u te zien bij onze kraam!