Drukbezocht Open Podium bij Woudklank

Op zaterdag 17 maart hield muziekvereniging Woudklank in Brede School Het Groene Hart een Open Podiumdag. Onder belangstelling van veel publiek brachten ruim 50 leden in allerlei leeftijden, van beginnend tot gevorderd, solo of in een ensemble een muziekstuk ten gehore.
Alle deelnemers kregen een beoordeling van hun optreden door vakkundig jurylid Joop Thijssen. Aan het einde van de middag vond de prijsuitreiking plaats waarbij per leeftijdscategorie de winnaar met een beker naar huis ging.

De prijswinnaars zijn: mini’s: Ayla, Noa, Jord, Johan, Koen, Vera, Susan, Kyan, Roan en Lyndsay. Zij deden voor het eerst mee aan deze dag en kregen allemaal een prijs voor hun geweldige prestatie, die zij geleverd hebben; Slagwerkgroep: 1e prijs Franck met 35,5 punten, 2e prijs Pieter Bas met 35 punten, 3e prijs Thomas met 31,5 punten; Opleidings-/opstaporkest: 1e prijs Carlien met 54 punten, 2e prijs Maud met 53,5 punten, 3e prijs Inge met 52,5 punten; Harmonieorkest: 1e prijs Ina met 55 punten, 2e prijs Jesca met 54 punten, 3e prijs voor Koos met 53,5 punten; Ensemble junioren: 1e prijs klarinetkwartet met 54 punten; Ensemble Harmonieorkest: 1e prijs Wendy en Sophia met 50 punten.

Er wordt teruggekeken op een gezellige dag. Op deze dag is weer gebleken dat muziekvereniging Woudklank veel talent heeft binnen de vereniging.

Klik hier voor foto’s