Donateursactie

  1. Donderdagavond 21 juni heeft muziekvereniging Woudklank haar huis-aan-huis donateursactie. Deze avond zal de vereniging zich in Zuidwolde laten zien en horen. Deze actie is bedoeld om nieuwe donateurs te werven en om donateursgeld op te halen. Ook zal de vereniging zich muzikaal goed vertegenwoordigen.

Woudklank start deze avond om 19 uur en deze avond duurt tot 21 uur. We zijn te zien en horen in wijk bij de Brede school Het Groene Hart. We starten bij de school en lopen via de Reuvenkamp naar de wijk tussen De Vennen, de Hoofdstraat en de Tonckensstraat en weer terug via de Marsen tot de Venekamp en via de Venekamp weer naar de school.

Donateurs van Woudklank zijn mensen, maar ook bedrijven, die Muziekvereniging Woudklank een warm hart toedragen! Iedereen kan namelijk donateur worden. Je kunt Woudklank financieel steunen met een eenmalige of met een jaarlijkse (periodieke) gift. Donateur worden kan al vanaf €5,- per jaar.

Ben je 21 juni niet aanwezig, maar wil je Woudklank wel graag steunen. Je kan je ook op de website aanmelden als donateur. Hier vind je ook meer informatie over het donateurschap.
Word donateur en steun de vereniging!