Woudklank solistendag

Op 12 maart organiseerde muziekvereniging Woudklank haar jaarlijkse traditionele solistendag in het Wheemhuus. Diverse leden van alle orkesten en opleidingsgroepen (mini’s A,B en C-orkest en slagwerk) gaven het beste op muzikaal gebied ten gehore. solistendagEen geweldig evenement voor jong en oud, beginner of gevorderde, als solist of spelend in één van de ensembles.

Onder begeleiding van een aantal muziekdocenten van muziekschool Scala werden de stukken ten uitvoer gebracht. Verder waren beide dirigenten van de orkesten aanwezig. Een vakkundige jury, bestaande uit Joop Thijssen en Jody van Overbeek, beoordeelde iedere uitvoering en gaf punten voor de diverse muzikale onderdelen. Iedere deelnemer ontving na afloop een juryrapport.

Dit jaar was wederom een grote belangstelling voor deelname aan de solistendag. Met name waren er veel kinderen, die dit seizoen pas zijn begonnen met het bespelen van een instrument. Om 8:45 uur ging de eerste deelnemer van start. De dag eindigde rond 16.30 uur met aansluitend  de prijsuitreiking. Het aanwezige publiek genoot van de diverse optredens. Kortom een zeer gevarieerde en succesvolle muzikale dag.

Winnaars dit jaar waren:

 A-orkest: 1e prijs: Nadia Huisjes, 2e prijs: Zuba Adham en 3e Prijs: Geert Rubingh

 B-orkest: 1e prijs:  Sharon Huisjes,  2e prijs: Lucinda Haaze en 3e prijs: Peter Mellema

 Ensembles: 1e prijs Trombone kwintet

 Verder deden 19 aankomende muzikanten mee (mini’s en slagwerk). Zij ontvingen allen een herinnering.

Voor foto's klik hier