Woudklank pakt uit!

Muziekvereniging Woudklank viert dit jaar dubbel feest, niet alleen bestaan zij 40 jaar, ook dirigent Henk Veneman zwaait al 25 jaar met het dirigeerstokje bij Woudklank. Om dit te vieren worden er dit jaar twee bijzondere concerten gegeven, het eerst vindt plaats op zaterdag 21 mei, dan wordt in de Mr. N. Wessels-Boer sporthal in Zuidwolde samen met twee andere harmonie orkesten, waarbij Henk Veneman ook dirigent is, te weten St. Plechelmus uit De Lutte en de Ter Apeler Harmonie uit Ter Apel een megaconcert gegeven. De drie korpsen zullen elk een kort eigen optreden verzorgen, waarbij gezamenlijk als megaharmonie van 120 spelers verder gaan. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Op 12 november volgt een jubileum avond, dit belooft een heel speciaal optreden te worden. Deze avond zal in het teken staan van de geschiedenis van Woudklank. Hierover volgen t.z.t. nadere mededelingen.