Donateursactie

Op donderdag 21 juli vond de jaarlijkse donateursactie plaats. Dit keer was een deel van plan west en geheel plan noord aan de beurt. Om 18:45 verzamelde iedereen bij 't Wheemhuus, waarna uitleg werd gegeven over de actie. 6 leden van de vereniging gingen bij bestaande donateurs de jaarlijkse donatie ophalen, en 8 leden probeerden bij de overige bewoners nieuwe donateurs te werven. Zoals altijd ging de muziek voorop. Dit jaar hadden we de actie voor de zomervakantie gepland, en dat bleek een juiste keuze. Het was stralend weer, en we kregen veel positieve respons van de bewoners uit deze buurt. Helaas waren veel bewoners van plan west niet thuis wegens een vergadering in het gemeentehuis over de nieuwe brede school die in plan west wordt gebouwd. Rond 20:00 hadden we een korte pauze bij Geert en José op de oprit. Daarna gingen we richting plan noord, alwaar de actie werd voortgezet. Woudklank heeft al veel vrienden en donateurs in plan noord, maar toch lukte het wederom om er nieuwe bij te krijgen. Al met al leverde de actie 21 nieuwe donateurs op. 

kijk hier voor de foto's